Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak en een combinatie van ervaring en jonge en dynamische krachten staan garant voor een kwaliteitsvolle juridische advisering. De advocaten – vennoten vormen een team met de medewerkers en bundelen hun krachten om uw dossier ten gronde te kunnen verdedigen. Als cliënt kunt u dan ook steeds bij iemand van ons kantoor terecht met uw vragen.
Persoonlijke aanpak

Eén aanspreekpunt voor uw bedrijf en uzelf.

Ons kantoor is als multidisciplinair kantoor actief met specialisaties op diverse gebieden. De negen advocaten die fulltime werkzaam zijn binnen het kantoor hebben elk hun voorkeurmateries. Voor bijzondere dossiers doet het kantoor in overleg met de cliënt beroep op externe specialisten.
Jarenlange ervaring
Negen advocaten delen hun kennis met elkaar in het belang van uw dossier.

Jarenlange ervaring

De advocaten kunnen terugvallen op een grondige juridische kennis en jarenlange praktijkervaring.

Betrokkenheid

Bij ons bepaalt u mee de mate van betrokkenheid bij de behandeling.  Als klant heeft u het recht om stipt op de hoogte te worden gehouden van elke stap die gezet wordt in uw dossier. Het kantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van 8u00 tot 19u00. Consultaties gebeuren steeds op afspraak.
Betrokkenheid
Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning is essentieel voor een advocatenkantoor. Het kantoor kan rekenen op twee administratief bedienden.

Chantal VAN RIETVELDE is werkzaam in het kantoor sinds begin 2017. 

Sara PETITQUEUX zorgt voor administratieve ondersteuning en draagt zorgt voor de interne boekhouding. U kan haar bereiken op boekhouding@dbd-law.be 

Het secretariaat kunt u mailen op advocaten@dbd-law.be